Ha mindig is tequilás-lime-os testápolóra vágytál, végre itt van + szexelő párok Kevin Drew klipjében

2014.03.19. 09:29, subrecorder

kevin drew.jpg

Kevin Drew, a Broken Social Scene frontembere ezen a héten adta ki második szólólemezét (Darlings), amelynek nyitódala a Body Butter címet kapta. Hogyan is lehetne jobban reklámozni hát az albumot, mint hogy saját testápoló terméket készít az ember. Már ha nem készített egy - többnyire fehérneműben, de néha még a nélkül is - szeretkező párokat mutató videót is, biztos, ami biztos.

James Murphy kávéja és a Sigur Rós illatos gyertyája után Kevin Drew tequilás-lime-os testápolóján már szinte meg sem lepődünk. Bár a termékhez készült reklámból süt, hogy vicc az egész, a megszokottól eltérően ez esetben pont a viccnek tűnő kitalációról derül ki, hogy komolyan gondolják.


LEGUTÓBB A LÉGDESZKÁT PÉLDÁUL KOMOLYAN GONDOLTÁK, DE KIDERÜLT, HOGY VICC.

A 20 dollárért kapható testápolót a torontói Wildrose Magnolia cég forgalmazza. Ahogy ők fogalmaznak: "teljes körű ápolást biztosít száraz bőrre, napégésre, használható borotválkozáshoz és még hajkondicionálóként is." Kevin Drew 2007 után jelentkezik újra szólólemezzel, de az általa alapított Broken Social Scene nevű indierock-kollektíva sem adott ki teljes stúdióalbumot 2010 óta. A Darlings a tegnapi napon (március 18.) jelent meg, legutóbbi albumhallgatónkban még mindig teljes egészében lefülelhető.

A lemez beharangozó videója a Good Sex című dalhoz készült és stílszerűen - egy alulról megvilágított forgó üveglapon - a heves altesti mozgásokat végző énekest, valamint többnyire fehérneműben szeretkező, vegyesen hetero- és homoszexuális párokat mutat, persze a végén nem minden testrész marad fedett.


a testápoló reklámja:


ez pedig az új lemez beharangozó dalához, a Good Sexhez készült többnyire fehérneműs, de feneket és cicit is mutató videója:


a Darlings nyitódala, a testápolóhoz kötődő Body Butter:

Címkék: kevin drew
https://recorder.blog.hu/2014/03/19/ha_mindig_is_tequilas-lime-os_testapolora_vagytal_vegre_itt_van
Ha mindig is tequilás-lime-os testápolóra vágytál, végre itt van + szexelő párok Kevin Drew klipjében
süti beállítások módosítása