Amire a világ várt: dobpárbaj lesz Chad Smith és hasonmása, Will Ferrell között

2014.02.26. 09:08, subrecorder

Ferrls-vs-Smith.16.9.jpg

A Red Hot Chili Peppers dobosa és a színész között több virtuális ütésváltás is történt az utóbbi időben - az indokot lentebb részletezzük -, és úgy tűnik, most telt be mindkét oldalon a pohár. A párbaj feltétele, amelyet Will Ferrell kötött ki az volt, hogy gyűljön össze 300 000 dollár a Cancer For College alapítvány számára. Mivel ez megtörtént, az évtized WTF-küzdelmére sor fog kerülni - még az is lehet, hogy egy nyilvános könyvtár előtt. 

Régóta visszatérő vicc az interneten, hogy embereink annyira egyformák, hogy talán ikertestvérek, netán egyikőjük a másik imposztora. A cérna akkor szakadt el a dobosnál, mikor Ferrell beismerte az utóbbi állítás igazát. Chad Smith az Instagramon kezdett keményfiúzni, agresszíven a kamerába bámulva hívja ki Ferrellt az ütközetre, mert hogy ugye HASONLÍT RÁ!  "Ismerem a képességeidet... NINCSENEK!" - szól a megfélemlítés szövege.

A színészt azonban nem olyan fából faragták, aki csak úgy meghátrál egy szájhős elől. "Szia Chad!" - írja a Redditen. "Láttam a videódat, és a legnagyobb örömmel fogadom el a kihívást, amennyiben sikerül összegyűjtenünk 300 000 dollárt a Cancer For College alapítvány számára. Ha ez megtörténik, bárhol, bármikor lejátszhatjuk. Egy Red Hot Chilli Peppers-koncerten, ezrek előtt, vagy egy mindkettőnk otthonához közel fekvő nyilvános könyvtár bejáratánál. Dönts te!" Egy igazi reneszánsz úriember méltó válasza!

HA Ő JÁTSZANA A ZENEKARBAN, FERRELL BIZTOS NEM MENT VOLNA BELE, HOGY AZ RHCP PLAYBACKELJEN A SUPERBOWL FÉLIDEJÉBEN!

A leszámolás részletei egyenlőre nem ismertek, de mindenképp a közeljövőben fog rá sor kerülni. Szem nem marad szárazon utána, ez biztos. Arról sem szól a fáma, hogy ha esetleg Ferrell nyerne, átvenné-e Smith helyét az RHCP-ben. Talán erre a vérfrissítésre lenne szüksége a megfáradt zenekarnak?

A Cancer for College egy olyan alapítvány, amely rákos betegek számára biztosít egyetemi ösztöndíjakat. Honlapjuk erre található.

A hírhedt kihívó videó:

Chad Smith bemutatja tudását:

Will Ferrellt sem kell félteni, a lényeg körülbelül 1:58-tól kezdődik:

ez a dal lehetne a mindent eldöntő:

https://recorder.blog.hu/2014/02/26/amire_a_vilag_vart_dobparbaj_lesz_chad_smith_es_hasonmasa_will_ferrell_kozott
Amire a világ várt: dobpárbaj lesz Chad Smith és hasonmása, Will Ferrell között
süti beállítások módosítása