Egy színpadon Miley Cyrus és a Flaming Lips. Igen, tényleg!

2014.02.24. 08:38, subrecorder

miley-cyrus-flaming-lips-608x441.jpg

Nehéz mostanában olyan hírt találni Miley Cyrus-ról, aminek hallatán nem rázzuk a fejünket és nincs benne a twerk szó sem. Becsüljük hát meg a következő sorokat: Miley tegnapi, Los Angeles-i koncertje során vendégként a Flaming Lips-et hívta fel a színpadra.

A botrányhős énekesnő - ahogyan arra számtalanszor utal - évek óta hatalmas ’Lips-rajongó, a legendás zenekar frontembere pedig épp nemrég hívta meg a hölgyet Twitteren egy koncertjükre, így talán annyira nem is meglepő az együttműködés. Az apropót - azon kívül, hogy „miért is ne?” - az szolgáltatta, hogy 31 éve pont ezen az estén adta első koncertjét a Flaming Lips, ennek örömére jelent meg a Staples Centerben Steve Drozd gitáros és Wayne Coyne énekes. Utóbbi narancssárga öltönyt és egy rózsaszín farkincát viselt, kezében egy hatalmas „FUCK YEAH” lufival adta elő Miley-val közösen a zenekar Yoshimi Battles The Pink Robots Pt. 1 című számát.

A FLAMING LIPS ELSZÁLLTABB DROG NÉLKÜL, BÁR COYNE MOSTANÁBAN GYAKRAN MUTATKOZIK RÉSZEGEN.

Ugyanezen az estén elhangzott még a Hey Ya az OutKasttől, country balladává alakítva, illetve az énekesnő a koncert elején látszólag teljesen véletlenszerűen lemászott az első sorhoz és csókot váltott a hogy-hogy nem ott álló Katy Perryvel. Még csak a turné negyedik estéjénél járunk, de a show egyik vendégelőadóját, Sky Ferreirát már csütörtökön mentők szállították el és 60 öltéssel varrták össze, miután koncert közben - az első dalának első percében - elesett. Sok mindent el lehet mondani Miley kisasszonyról, de hogy unalmas lenne vele az élet, azt biztosan nem.

továbbra is kételkedőknek videó a történtekről:


a Hey Ya lassított, countrys feldolgozása, szintén ezen az estén:


az előadott Flaming Lips-dal eredetije, a zenekar egyik legjobb lemezéről:


a Perryvel elcsattintott csók:

miley-cyrus-katy-perry-kiss.jpg


és Ferreira lába a mentősök kezei között:sky-ferreira.jpg

https://recorder.blog.hu/2014/02/24/egy_szinpadon_miley_cyrus_es_a_flaming_lips_igen_tenyleg
Egy színpadon Miley Cyrus és a Flaming Lips. Igen, tényleg!
süti beállítások módosítása