Babyshambles-koncert élőben, ha Pete Doherty is úgy akarja

2014.01.16. 19:02, rerecorder

babysh.jpg

Ma este Brüsszelben ad koncertet a Babyshambles, melyet a Deezer jóvoltából a Recorderen át is élőben követhetnek a rajongók, azaz egy teljes koncert megtekinthető, ha Pete Doherty is úgy akarja.

A Pete Doherty vezette Babyshambles botrányos és botrányosan jó koncertjeiről híres, de persze ez jellemezte már a frontember korábbi zenekarát, a Libertines-t is. A Babyshambles-t láthattuk Magyarországon (ahol különben jól sikerült koncertet adtak) és bár lemezeik egyenetlenek, van nekik legalább bő egy tucatnyi kiváló daluk, aminek ha a felét eljátsszák, már erős koncertbe reménykedhetünk. A zenekar különben 2013-ban adta ki harmadik albumát (ezeken felül van jó néhány kislemeze és egy remek EP-je is), a Sequel To The Prequel nem is lett rossz anyag. Na persze a mindig kiszámíthatatlan és ettől is rockhérosz Dohertyből mindent kinézünk, így külön izgalmas lesz látni, hogy egy jó előre lekötött, élő koncertközvetítést hogyan abszolvál. Alig várjuk.

a koncert ezen a linken nézhető, ma, 2014. január 16-án, 21.00-tól (egy kicsit le kell görgeti és a videoablak mutatja, hogy mennyi idő van még a kezdésig).


a Babyshambles legutóbbi videója, a Nothing Comes To Nothing:

https://recorder.blog.hu/2014/01/16/babyshambles-koncert_eloben_ha_pete_doherty_is_ugy_akarja
Babyshambles-koncert élőben, ha Pete Doherty is úgy akarja
süti beállítások módosítása