Éjszakai autókázás két funkzene nepperrel - a 7 Days Of Funk új klipje

2013.12.11. 14:02, Frontrecorder

zdaysoffunk.jpg

Idén Snoop Dogg nemcsak az első lemeze megjelenésének húszéves évfordulóját ünnepelte, hanem a nyolcvanas évek elejének ruganyos-szintetikus funkzenéjét is a 7 Days Of Funk életre hívásával. A rapper és a funktronica producer Dâm-Funk közös projektjének tegnap jelent meg az albuma, és itt van hozzá egy újabb omega kúl klip is, a Hit Da Pavement című bólogatós számhoz, ami az előző videó folytatása. Laza éjszakai krúzolás, Snooppal a volánnál. 

A Faden Away - stílszerűen a zenében megidézett időszakot, azaz a kora nyolcvanas éveket felelevenítő - videoklipje ott ért véget, hogy Snoop és Dâm-Funk egy hatalmas buli után távoznak a klubból két lady társaságában. Az új klipben így négyen beülnek egy hófehér Lincoln Continentalba (Snoop vezet, mellette Dâm-Funk alig látszik ki az ülésből, LOL) és tesznek egy kört a hoodban, közben beszereznek két hatalmas zacskó chronic-ot és két prostit is, aztán felpörögve továbbhajtanak, bele az éjszakába. Kíváncsian várjuk a folytatást!

A projekt zenefelelőséről, Dâm-Funkról a Pitchfork készített portréfilmet, akit érdekel, mi fán terem a modern funk, feltétlenül nézze meg:

https://recorder.blog.hu/2013/12/11/ejszakai_autokazas_ket_funkzene_nepperrel_a_7_days_of_funk_uj_klipje
Éjszakai autókázás két funkzene nepperrel - a 7 Days Of Funk új klipje
süti beállítások módosítása