Klippremier! Egy Kiss Erzsi Zene: Habaj Habaj Habaj

2013.11.28. 19:30, rerecorder

ekez.jpg

A Kiss Erzsi vezette Egy Kiss Erzsi Zene már több mint tizenhét éve színesíti a magyar, sőt világ zenei (és nem világzenei, bár ahhoz is jócskán kapcsolodik) palettát, eddigi öt albumán nyelvtelen dalain keresztül is képes a megszólításra és ez nincs másképp legújabb dalukkal, a jövőre érkező hatodik albumot beharangozó Habaj Habaj Habajjal sem, melyhez őrült agysebész videó készült.

Erzsi, +ürpi.jpgA 2010-es Ugató című ötödik album óta Kiss Erzsiék dolgoznak az új dalokon, melyek közül ezt a szerzeményt is bemutatták tegnapi A38-as koncertjükön is, sőt a hozzá készült videó is szerephez jutott, melynek itt az online premierje. A zenekar műt benne, a páciens pedig kissé hitetlenkedve néz orvosaira, akik a dal végét igazi pszichedelikus elszállásba küldik. Erzsi mesélt a Recordernek a klipről, feltárva kissé az értelmezését is: "Először is hatalmas köszönet az alkotóknak, Bodóczky Antalnak és Gross Andrásnak. Maximalizmus, precizitás, finom humor, rengetek utómunka. A film egészén végigvonuló animáció Bodóczky Antalt dicséri. Sok köszönet még Czene Zsófi színésznőnek, aki elvállalta, hogy szerepel a klipben. Tulajdonképpen ő a főszereplő, mi csak az ő álomképei vagyunk."

Erzsi a klip mellett a készülő albumról is árult el részleteket: "a videó egyben a legújabb korong beharangozója is, hisz a Habaj Habaj Habaj a hatodik lemez egyik nótája. Az album munkacíme Vollywood, de ez még változhat. Gyűlnek szépen a magyar dalok, ha a legfrissebbre szavazunk, lehet belőle Cudar világ is. Ahogy az Ugatónál hallhattuk, itt is lesznek vendéghangszerek, trombita, pozan, szaxofon, hegedű, konga. Koncerteken pedig xilofon, mandolin, kanna. Szinte minden új számra jut valami meglepetés."


és akkor a Habaj Habaj Habaj klip itt tekinthető meg teljes egészében:


a zenekar oldala és Facebook-oldala

további fotók a klipforgatásról:
Bod+-czky Antal, Bujdos+- J+ínos.jpg

Czene Zs+-fi, Gross Andr+ís.jpg
Czene Zs+-fi.jpg
Csaba,_János.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/11/28/klippremier_egy_kiss_erzsi_zene_habaj_habaj_habaj
Klippremier! Egy Kiss Erzsi Zene: Habaj Habaj Habaj
süti beállítások módosítása