Itt az új Tankcsapda-dal!

2013.11.07. 10:55, rerecorder

tankcsapda-2012-osz-sajtofoto_1.jpg

Ma reggel debütált a Tankcsapda Igazi hiénák című új szerzeménye, mely a jövő év elején várható Argo 2. című film főcímdala is. A szerzemény az azonos című, jövő héten megjelenő különleges Tankcsapda-ritkasággyűjteményen fog szerepelni, mely része a teljes Tankcsapda-életmű újrakiadásának és egy limitált, 14 lemezes díszdoboznak is.

Igazi Hi+ęn+íkFront.jpgA Tankcsapda november második hetében saját kiadásában, 990 forintos egységáron, az egy ideje már jól bevált terjesztési módszerrel (egy éve megjelent legutóbbi stúdióalbumából, a Rockmafia Deberecenből már 25 ezer példány felett fogyott, ami manapság rekordmennyiségnek számít) újra kiadja összes stúdióanyagát, azaz mind a 12 stúdiólemezét és a Tankológia című ritkasággyűjteményt újramaszterelt verzióban (a két koncertlemezt, és az angol nyelvű EP-t nem). Először jelennek meg önálló cd-n a korábban csak összevont, nem teljes verzióban elérhető Punk And Roll és A legjobb méreg albumok, valamint tizennegyedik lemezként kijön egy Igazi hiénák című gyűjteményes anyag, mely a csak maxi cd-ken kiadott egyéb stúdiófelvételeket szerepelteti megtoldva két dal (Juggler, Örökké punk) új verziójával, két kiadatlan felvétellel (Mire vagy kíváncsi, Csak neked), valamint két új szerzeménnyel, melyek közül az egyik ez a most bemutatott szám (a másik címe Jóképű). A 14 lemez egy díszdobozos, számozott, limitált kiadványként is elérhető lesz, egyéb különlegességekkel kiegészítve.

A ZENEKARRAL TAVALY ÁTTEKINTETTÜK A TANKCSAPDA TÖRTÉNETÉT.

Az Igazi hiénákról a zenekar frontembere Lukács László ezt nyilatkozta: „Árpa Attilával évekkel ezelőtt, az Argo kapcsán ismerkedtünk össze, hiszen szerepelt a Mennyország tourist című dalunk a filmben. Azóta jóban vagyunk, tavaly ő rendezte a Hatalom nélküli rend klipjét és nem véletlen, hogy abban is az Argóban ismert karakterek szerepelnek. Ennek a közös munkának a folytatása a most debütáló Igazi hiénák, ami a februárban mozikba kerülő Argo 2. főcímdala lesz.”

az Igazi hiénák című dal pedig itt hallható:


ez pedig az Igazi hiénák című válogatáslemez hátsó borítója: Igazi Hi+ęn+íkBack.jpg

Címkék: tankcsapda
https://recorder.blog.hu/2013/11/07/itt_az_uj_tankcsapda-dal
Itt az új Tankcsapda-dal!
süti beállítások módosítása