Amerika imádja az Ivan & The Parazolt - meghívás a CBGB fesztiválra, reklámzene a SXSW fesztiválnak

2013.09.20. 15:11, rerecorder

ivan_2.jpg

A 2010-ben alakult Ivan & The Parazol Magyarországon is gyorsan szalad fel a népszerűség útján a csúcs felé, de az Egyesült Államokból most olyan hírek érkeznek, amikre végképp nem lehet nem felkapni a fejet. Az első EP-jét (Yellow Flavour, 2011) és első nagylemezét (Mama, Don't You Recognize Ivan & The Parazol?, 2012) a Recorderen bemutató öttagú garázs-rockzenekar idén már sikerrel szerepelt a SXSW fesztiválon (erről turnéklipet is készítettek), de most még klasszabb dolgok történtek velük!

Az Ivan & The Parazol nyárzáró, Zöld Pardonos koncertjét élőben közvetítettük itt a Recorderen és a streamet bizony Amerikából is nézték, többek között az az ügynökség is (North Star Media), akik a tavaszi SXSW feszten már leszerződtették a zenekart és tovább is osztották közvetítésünket, így sok amerikai rajongó láthatta a koncertet (erre mi is büszkék vagyunk!). A zenekar aztán meghívást kapott az október 10-12. között, Manhattan és Brooklyn 150 helyszínén zajló CBGB showcase fesztiválra (ahol összesen 700 zenekar lép majd fel). Ivanék egy nagy bulin játszanak majd Hanni El Khatibbal és a Bass Drum Of Death-tel, de előtte és utána is körbekoncertezik New Yorkot. Az Ivan & The Parazol oldala a CBGB fesztivál weblapján.

Ezek pedig a kinti fellépések helyszínei és időpontjai:

október 8., The Paper Box, Brooklyn
október 9., The Cake Shop, Lower Manhattan
október 12., The Knitting Factory, Brooklyn (ez a CBGB fesztiválos koncert)
október 13., Cafe Wha?, Manhattan
október 14., The Grand Victory, Brooklyn

A New York-i fellépések ellőtt Budapesten is el lehet csípni a fiúkat, a kinti műsor "bejátszóbulija" október 3-án lesz az A38-on, itt a Facebook-eseményoldal.


AZ IVAN & THE PARAZOL, A MARY POPKIDS ÉS A CARBOVARIS TAGJAIVAL POPZENÉRŐL BESZÉLGETTÜNK.

Ez már önmagában is elég nagy hír, de tovább is lehet fokozni a sikereket, hiszen a tavalyi South By Southwest fesztiválon szintén komoly benyomást tettek a fiúk a szervezőkre, olyannyira, hogy a 2014-es SXSW promofilmjét egy-az-egyben egy Ivan & The Parazol-dalra, egyik nagy slágerükre, a Take My Handre forgatták. A hamarosan nyilvánvalóan magas látogatottságot elérő klip kreditjében nemcsak pontos dalmegjelölés szerepel lemezcímmel, kiadóval, de még a szám producer-hangmérnöke, Beke István neve is helyet kapott - meg egyáltalán milyen menő már, hogy Bruce Springsteen beszél rá a dalodra?

a 2014-es SXSW fesztivál két és fél perces promofilmje, mely alatt végig a Take My Hand című Ivan-sláger szól:


A PARAZOL JÓL TELJESÍTETT NAGY RÁGÓGUMI-POP TESZTÜNKÖN IS.

https://recorder.blog.hu/2013/09/20/amerika_imadja_az_ivan_the_parazolt_meghivas_a_cbgb_fesztivalra_reklamzene_a_sxsw_fesztivalnak
Amerika imádja az Ivan & The Parazolt - meghívás a CBGB fesztiválra, reklámzene a SXSW fesztiválnak
süti beállítások módosítása