Földre pottyant meteorit próbál beilleszkedni a TV On The Radio új klipjében

2013.09.06. 13:31, Frontrecorder

tvotrmercy.jpg

Új albummal ugyan egyelőre nem kecsegtet bennünket a TV On The Radio zenekar, viszont nemrég jelentkeztek két új számmal is, amelyek közül most a Mercy kapott egy jópofa klipet, benne egy emberi arcvonásokkal bíró meteorittal, aki próbálja megtalálni a helyét a Földön.

A brooklyni zenekar két friss dalát a TVOTR-tag és keresett producer Dave Sitek kiadója, a Federal Prism hozta ki, amely hat klipre szóló megállapodást kötött a MySpace-szel. Az újraélesztése óta ismét a zenére fókuszáló közösségi szájt Music Video Collaborations With Artists We Like (azaz Videoklip-együttműködések művészekkel, akiket szeretünk) elnevezésű újonnan indított kezdeményezése keretében általa kiválasztott előadók, kiadók számára gyártat eredeti és kreatív videókat, amelyeket aztán saját felületén, illetve a YouTube-on on oszt meg. A program első kedvezményezettje a Federal Prism, a hatból az első két klip pedig érthető módon a TVOTR aktuális dalaihoz készült. Elsőként a Mercy után közzétett Million Miles-hoz rendezett videót a zenekarból Kyp Malone és Natalie Leite, főszerepben egy kertészkedési műsort vezető, de ehhez túlságosan környezettudatos lánnyal, aki titokzatos fehér bogyók hatására visszatalál a természetbe, egy hippiszerű kommuna élén.

A második klipet a Mercy című számhoz Dawn Garcia rendezte, vegyes technikák (számítógépes és stop-motion animáció, makettezés, élőszereplős felvételek) alkalmazásával, és a téma ezúttal is a "mások" helykeresése, meg nem értettsége, társadalomból való kitaszítottsága. A bájos, egyben szomorkás történet főhőse egy emberi arcú kedves és ártalmatlan meteorit, aki miután a Földre zuhant, próbál itt beilleszkedni - kevés sikerrel. Szegény kis meteorit!  

Címkék: tv on the radio
https://recorder.blog.hu/2013/09/06/foldre_pottyant_meteorit_probal_beilleszkedni_a_tv_on_the_radio_uj_klipjeben
Földre pottyant meteorit próbál beilleszkedni a TV On The Radio új klipjében
süti beállítások módosítása