Charli XCX, John Talabot, Washed Out, Nôze - a budapesti Electronic Beats fellépői

2013.09.02. 12:05, rerecorder

charli_xcx_bw121812.jpeg

Megvannak a 2013-as Electronic Beats fesztivál fellépői: a már korábban ismertté vált, friss albumos Washed Out mellett a tavalyi év egyik legjobb lemezét jegyző John Talabot, a nagylemezzel idén bemutatkozott szintis, elektro-popos Charli XCX és a francia Nôze technoduó fog október 25-én Budapesten bemutatkozni.

EB_Plakat_Budapest_A1_RZ_x3(1).jpgA Telekom által idén harmadszor tető alá hozott budapesti Electronic Beats-en a tavalyi fellépők (Nicolas Jaar, Junior Boys, Modeselektor, Mostly Robot) után most is aktuális és menő előadók jönnek a Millenárisba, ahol október 25-én egy igazán nagyszabású parti várható.

A TAVALYI ELECTRONIC BEATS-EN A JUNIOR BOYS-SZAL KÉSZÍTETTÜNK SZÓRAKOZTATÓ INTERJÚT.


Hogy mennyire szeretjük a fő fellépő John Talabotot, arról elég megmutatni 2012-es év végi listánkat (a top 10-ben kell keresni), de ha azt mondjuk, hogy az idei OFF fesztiválon is az ő koncertjét élveztük az egyik legjobban, az szintén nagyon jó előjel magyarországi bemutatkozásához. Charli XCX már néhány éve radaron van, idén végre nagylemezzel is bemutatkozott, azonnal fülbemászó elektro-popja született tánczene, annyi infó bizonyára elég róla, hogy részben ő írta az Icona Pop I Love It című gigaslágerét... A Nôze mostohatestvérduó már lépett fel Budapesten, egyrészt agyas technójukkal bármikor jöhetnek, másrészt nagyon vicces srácok, live actjük is mindig szórakoztató. És a Washed Out. A 2009-es Nagy Chillwave Nyár legnagyobb slágerének szerzője, 2011-es első albumára hangszerekre cserélte a samplert, és néhány hete kijött második albumával ugyanott folytatja, ringató, nyárbúcsúztató nu-balearic zenéje mindig nosztalgikus érzéseket csal elő.


a budapesti Electronic Beats Facebook-eseményoldala


élőben ilyen John Talabot:


Charli XCX és a What I Like:



a Noze és a vicces Dring Dring-klip:


itt pedig végighallgatható az új Washed Out-album:

https://recorder.blog.hu/2013/09/02/charli_xcx_john_talabot_washed_out_n_ze_a_budapesti_electronic_beats_fellepoi
Charli XCX, John Talabot, Washed Out, Nôze - a budapesti Electronic Beats fellépői
süti beállítások módosítása