Nekem a Balaton – Fluor

2013.08.03. 16:00, rerecorder

fluor-tomi-tetkoi-e1357131907740.jpg

Kedvenc zenészdalok és élmények a magyar tengernél, meghatározó pillanatok, sorsfordító dalok, emlékezetes bulik – zenészeink, előadóink komoly élménymennyiséget gyűjtöttek a Balaton körül, júliusi fókusztémánk (summer jam) keretében ezekből osztunk meg naponta egyet. Jamak Ármin egy Anna And The Barbies-sztorit mesélt el Zamárdiból, aztán Pásztor Anna is elmesélt egy másik Anna And The Barbies-sztorit, szintén Zamárdiból, majd Zságer Balázs, a Žagar vezetője került maffiás szituációba, Csepregi Éva pedig az ABBÁ-t ismerte meg a tónál. Egy másik sort jelentenek azok a történetek, amiket zenészeink gyerekként, karrierjük szempontjából is meghatározóan éltek át a Balaton körül. Lukács Lászlónak a Tankcsapdából Máté Péter fellépése okozott revelációt Siófokon, Frenket Szikora Róbert feje búbja indította arra, hogy dobos legyen, a szinti-popos Nouvelle Phénoméne vezetőjének, Dziba Zsoltnak a Visage mutatott utat. A morningdeer-es Dányi Krisztina pedig Run DMC-re csapatta tiniként. Na de mire pörgött nyáron a Balatonon a napokban új klipdallal jelentkezett Fluor

"A Miami Horrortól a Sometimes nagyon meghatározta a balatoni nyaralást nekem egy időben, Siófokon, Füreden, hallgattam mindenhol. Annyira fontos nekem ez a dal, hogy még a karomra is tetováltattam belőle egy sort: „fly away, get lost, and never be found."

A NYOLCVANAS ÉVEK SZUPERSLÁGEREI A BALATONNÁL.


Fluor legújabb klipje, Az út a cél, mely már lemeztrilógiájának, a F.L.U.-nak a második, hiphopos részét, az L.-t harangozza be:

https://recorder.blog.hu/2013/08/03/nekem_a_balaton_fluor
Nekem a Balaton – Fluor
süti beállítások módosítása