Brutálisan megkínozza önmagát a Poliça énekesnője (18+ videoklip)

2013.06.13. 20:01, Frontrecorder

polica.jpg

Véres és sokkoló videó készült az indie gitárpopot és indie-R&B-t elegyítő minneapolisi Poliça Tiff című, Justin Vernon (Bon Iver) közreműködésével felvett új dalához. A korhatáros (pornográf, vagy éppen erőszakos) videókban jeleskedő iráni-amerikai Nabil és Mike Piscitelli által rendezett klipben a zenekar énekesnője kegyetlenül megkínoz egy székhez kötözött nőt - aki nem más, mint saját maga.

A triphopot sötét fényűre polírozott szintis-gitáros poszt-R&B-t művelő Poliçát 2011-ben hívta életre a Gayngs nevű kollektívában is (sokak mellett Justin Vernonnal együtt) zenélő Ryan Olson és a fiúsan rövid hajú énekesnő Channy Leaneagh, hozzájuk társult Chris BierdenBen Ivascu és Drew Christopherson. Tavaly februárban megjelent bemutatkozó albumuk (Give You the Ghost) szép kritikai sikert aratott, a folytatás pedig ősszel várható Shulamith címmel (ami héber női névként a Salamon párja, illetve így hívták az amerikai görbefülű cicák ősanyját, de hogy itt mire akar utalni, nem tudjuk). A Tiff az első beharangozó dal az albumhoz, amelynek visszafogott drámaiságát sokszorosan, zsigeribb szinten felerősíti a hozzá forgatott, mindenkinek saját maga a legrosszabb ellensége gondolatra épülő, letaglózó erejű klipje. Figyelem: brutális, szinte a nézőnek is fájdalmat okozó képsorok következnek!

SZÉKEN ÜLŐ EMBERT SZADIZNAK AZ UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA KLIPJÉBEN IS

Fellélegzésül jöjjön a Poliça tavalyi debütáló albumáról az Amongster költői klipje, amelyben csigák és emberek szeretkeznek:

Ez pedig a Wandering Star nem kevésbé lírai videója, amely gyakorlatilag egy sokféleképpen értelmezhető kortárs balett darab:

https://recorder.blog.hu/2013/06/13/brutalisan_megkinozza_onmagat_a_poli_a_enekesnoje
Brutálisan megkínozza önmagát a Poliça énekesnője (18+ videoklip)
süti beállítások módosítása