A Quimby Európában (2013-as turnévideók)

2013.05.25. 14:45, rerecorder

DSC_0193 quimby.jpg
Mint azt a Recorder is megírta, a Quimby 2013-as európai turnéja április végén, május elején zajlott, a zenekar azóta bemutatta Kivándorló Blues című új dalának klipjét, adott egy viharos sikerű koncertet Zalaegerszegen és első idei budapesti szabadtéri fellépésére ma, szombaton kerül sor a PARK-ban. Előtte azonban egy fotógalériában megmutattuk hogyan festett a hattagú formáció Luxemburgban - most pedig mozgóképeken is bepillanthatunk a turnézó Kiss Tibiék életébe: hangbeállás, külföldi rajongók, színpadinvázió, turnébuszozás és koncertfelvétel következik.

A most következő exkluzív videók a zenekar egyik franciaországbeli koncertje előtt, alatt, aztán az amszterdami Melkweg klubban (a legendás intézmény alapítójával itt beszélgettünk), illetve valahol az úton készültek. A Quimby úgy, ahogy csak kevesen láthatták/láthatják.

a franciaországi Sains en Gohelle-ben egy templomból átalakított koncerthelyen, a La Cave a Zic-ben lépett fel a Quimby, az április 28-i koncert hangbeállása látható a cseppet sem mindennapi intézményben:


ugyanazon a helyszínen készült a videó, egy francia rajongó szólal meg: "imádom a Quimbyt, felfedeztem magamnak a Quimbyt, köszönöm!":


a templomi koncert záróakkordjai, miközben a színpadot megszállták a francia fiatalok, még tán tíz év alatti lány is táncol a zenekarral:


ez pedig már a turnébusz, igazán különleges betekintés a zenekar életébe - Szilárd fülesre tombol, Tibi a Please Don't Got játssza, valaki eszik és van, aki bizony talán kissé fáradtabb:


az amszterdami Melkwegben tartott május 4-i, közel teltházas koncertről a Libidó teljes egészében: 


videók:
Podlovics Péter (a Quimby menedzsere)
nyitófotó:
Varga Zsolt

a május 25-i, Parkban megrendezésre kerülő Quimby-koncert Facebook eseményoldala

https://recorder.blog.hu/2013/05/25/a_quimby_europaban_2013-as_turnevideok
A Quimby Európában (2013-as turnévideók)
süti beállítások módosítása