Queens of the Stone Age: Kalopsia (videoklip)

2013.05.14. 20:22, Frontrecorder

qotsa_2.jpg

Egy vigyormaszkot viselő rémalak olvasztja meg áldozatait éjszaka a nyílt utcán a Queens of the Stone Age új animációs klipjében, amely a zenekar június 4-én megjelenő hatodik albumának Kalopsia című, Trent Reznor közreműködésével rögzített dalaihoz - pontosabban annak egy részletéhez - készült.

A Kalopsia (az az állapot, amikor a dolgok szebbnek tűnnek, mint amilyenek valójában) groteszk és véres animációja a brit vizuális művész Boneface agyszüleménye, akárcsak a szokatlan beharangozó kampánnyal felvezetett ...Like Clockwork című új QOTSA-album borítója, lásd alább:

likeclockwork.jpg

És akkor jöjjön a szemeket elkerekítő alig kétperces klip, amelyben feltűnik egy játékmackó is:

FRISSÍTÉS! A Kalopsia után egy nappal a zenekar közzétette az albumot nyitó Keep Your Eyes Peeled-hez tartozó rémanimációt, amelyet úgyszintén Boneface grafikái alapján kreált Liam Brazier

Ahogyan ez az alkotópáros jegyzi a sorozatot nyitó I Appear Missing brutális klipjét is: 

Ez már a masszív első kislemezdal az albumról, a My God Is The Sun, Dave Grohllal a dobok mögött:

Végül pedig íme két albumdal koncertváltozata, amelyeket egy május 8-i belgiumi fellépésén játszott a QOTSA. Elsőként az If I Had A Tail, amelynek stúdióverziójában az Arctic Monkeys-frontember Alex Turner, Nick Oliveri és a Distillers egykori frontleánya, Brody Dalle vendégzenél.

És így hangzik élőben az új album dalsorrendjében második I Sat by the Ocean:

https://recorder.blog.hu/2013/05/14/queens_of_the_stone_age_kalopsia_videoklip
Queens of the Stone Age: Kalopsia (videoklip)
süti beállítások módosítása