Chubby Checker perel a péniszmérő alkalmazás miatt

2013.02.18. 09:47, recordernews

chub.jpg

Chubby Checker, akinek a Let's Twist Again című dalát alighanem mindenki álmából felkeltve is fújja, vagy legalábbis dudorássza, most letörölte a legendásan széles mosolyt az arcáról, és félmilliárd dollárt követel a technológiai szupermulti Hewlett Packardtól azzal az indokkal, hogy besározták a nevét.

Azt ugyanis - a nevét, mármint - egy olyan, kizárólag régi Palm eszközökön elérhető webes alkalmazás is magán hordozza, ami a férfiak lábméretéből következtetett azok férfiasságának méretére. Az énekes felháborodása érthető, hiszen a chubby szó ebben a kontextusban a félig erektált péniszt jelenti – az viszont már nehezen magyarázható, hogy az 1961-es slágerével Grammy-díjat is nyerő sztár ügyvédje miért beszél helyrehozhatatlan kárról egy olyan eszköz és platform (a mai okostelefonok egyik elődjének is tekinthető Palm és a rá írt webOS) esetében, amik már régen elavultnak számítanak, és szeméttelepeken kívül nem nagyon találhatók már meg a nyugati világban.

CHUBBY (BOCS, CHECKER!) AZ ELSŐK KÖZÖTT VOLT, AKIK FELLÉPTEK A SUPER BOWL-ON. 

A HP egyébként 2010-ben felvásárolta a nevezett céget, de rá egy évre már be is jelentette, hogy leáll az eszközök gyártásával. Sőt, a husángcentiző alkalmazáshoz még csak köze sem volt. Persze pénz beszél, ügyvéd meg nyilatkozik: "az app hátrányosan érinti Chubby Checker márkájának értékét, és ha továbbra sem törlik, súlyos csorbát ejt a felperes hírnevén, és lerombolja a képet, aminek felépítésén 50 éven át dolgozott."

Szerintünk meg ez valami, amit semmi nem rombolhat le:

Címkék: app chubby checker
https://recorder.blog.hu/2013/02/18/chubby_checker_perel_a_peniszmericskelo_app_miatt
Chubby Checker perel a péniszmérő alkalmazás miatt
süti beállítások módosítása