Rálőttek Rick Rossra - a gengsztergárda áll a háttérben?

2013.01.28. 19:09, recordernews

rickrosscar.jpg

Egy szemtanú lőtte ezt a fotót az Amerika Velencéjének is nevezett floridai Fort Lauderdale-ben ma reggel, és az benne az érdekes, hogy a képen látható Rolls Royce az elmúlt évek egyik legsikeresebb rapsztárjának, Rick Rossnak a tulajdona, aki nem szimpla balesetet szenvedett, hanem rálőttek egy másik autóból.

A kopasz fejéhez körszakállat vágató, túlméretezett aranyékszereiről és nagy termetéről ismert rappert állítólag hajnali ötkor érte a támadás, aminek eredményeképp a robusztus luxusjármű a pánikszerű menekülésben egy közeli házba csapódott. Szemtanúk állítása szerint húsz lövés is eldördült, de az autóban utazók  - Ross és egy 28 éves nő - a rendőrség közlése szerint sértetlenek maradtak.

ricky.jpg

Az okokat illetően csak találgathatunk egyelőre, de az biztos, hogy Ross már többször megkísértette mások haragját: nevét például egy ismert (és bűnözői körökben tisztelt) drogpápáról adta magának, de később az is kiderült róla, hogy fiatalabb korában büntetésvégrehajtási tiszt volt, ami nem veszi ki magát túl jól a hitelesség-orientált hiphop-körökben - márpedig Ross előszeretettel szövegel arról, mekkora gengszter is ő.

RICK ROSS EGY DÁVID-CSILLAGOS BORÍTÓ MIATT IS SZÁLKA LETT SOKAK SZEMÉBEN.

Az esethez hozzátartozik, hogy Ross nemrég két fellépését is lemondta Észak-Karolinában, miután életveszélyes fenyegetéseket kapott a chicagói alapítású, de országosan több államra is kiterjedő Gangster Disciples nevű bandától, amit egy Wikipedia-szócikk leírása alapján talán érdemes is lehet komolyan venni, mivel egy majdnem fél évszázada működő, 40-50 ezer taggal bíró bűnözői csoportról van szó. Aztán turnéjának további állomásait is törölte, arra hivatkozva, hogy a promóter nem jól szervezte és kommunikálta azokat. Aha.

Az alábbi, sűrű gang sign-erdőben tobzódó videóban a Gangster Disciples néhány képviselője látható, akik elmondják, hogy nem csak a jelképként általuk is használt Dávid-csillag miatt szívták fel magukat, hanem azért is, amiért Ross az egyik számát azzal a szöveggel kezdi, hogy akár Larry Hoover is lehetne - aki valójában pont a GD-ként rövidített banda egyik, a hetvenes-nyolcvanas években aktív vezére volt, ma pedig hatszoros életfogytiglani büntetését tölti.

Címkék: rick ross
https://recorder.blog.hu/2013/01/28/ralottek_rick_rossra_a_gengsztergarda_all_a_hatterben
Rálőttek Rick Rossra - a gengsztergárda áll a háttérben?
süti beállítások módosítása