Nincs többé Mars Volta

2013.01.24. 11:25, recordernews

marsvolta.jpg

Nem jó hír: Cedric Bixler-Zavala (a fenti képen balra) néhány órája a Twitteren üzenetek sorában jelentette be, hogy a Mars Volta, az elmúlt tíz év egyik legizgalmasabb progrock zenekara, aminek dalszövegírója és frontembere volt, megszűnik létezni.

A BLOC PARTY IS MAJDNEM FELOSZLOTT, DE AZTÁN NEM, ÉS INTERJÚT IS ADTAK NEKÜNK.

"Mindent beleadtam, hogy folytatódhasson a dolog, de a Bosnian Rainbowst kaptuk helyette (Omar Rodriguez-Lopez, a csapat másik fontos felének új projektje - a szerk). Nem tudok már csak itt ülni, és színlelni: többé nem vagyok tagja a Mars Voltának." Így hangzott a kinyilatkoztatás, ezt még pár tweet követte, amikben elsősorban a rajongóknak hálálkodott, majd hozzátette még azt is, hogy Noctourniquet című utolsó, hatodik nagylemezüket még szerette volna egy észak-amerikai turné keretében megfuttatni, de Omar ezt már nem akarta. 

Cedricet megviselhette a saját döntése, mert még írt egy olyat is, hogy "talán olyannak kénne lennem, mint egy haladó szellemű háziasszonynak, aki eltűri, hogy a palija más zenekarokkal baszik?"

A jó hír viszont az, hogy At the Drive-In nevű zenekarát viszi tovább (függetlenül attól, hogy szerzőtársa, Rodriguez-Lopez benne marad vagy sem), és szólóanyaggal is előáll. Ennek örömére nézzük meg az ATDI tavalyi teljes Coachellás fellépését videón:

https://recorder.blog.hu/2013/01/24/nincs_tobbe_mars_volta
Nincs többé Mars Volta
süti beállítások módosítása