Thom Yorke: a szart is kiperelném a miniszterelnökből, ha a zenénket használná

2013.01.17. 15:01, recordernews

yorke_1.jpg

Igen, ezt így és ebben a formában jelentette ki a mostanában nagyon aktív brit zenész, abban az interjúban, amit a Dazed & Confused-nek adott, és amiről már mi is megemlékeztünk tegnap este.

YORKE EGY EXKLUZÍV MIXET IS KÉSZÍTETT A MAGAZINNAK, KIADATLAN ZENÉKBŐL.

"Nem tudom azt mondani, hogy örülök a gondolatnak, hogy egy bankár szereti a zenénket. Vagy David Cameron. Nem hiszem, hogy szeretné mondjuk a King Of Limbs-et. De ha így is lenne, kit izgat? Amíg nem használja fel azt a választási kampányában, addig nem érdekel. Az élő szart is kiperelném belőle, ha megtenné" - mondta Thom Yorke a lapnak (ami nem véletlenül vetette fel a kérdést, hiszen került már angol zenekar hasonló helyzetbe, 2010-ben például a Keane fuldoklott a méregtől, miután a konzervatívok az engedélyük nélkül használták fel egy korábbi slágerüket, az Everybody's Changing-et). 

A ROXETTE PÉLDÁUL NEM BÁNTA, HOGY A LISTEN TO YOUR HEART LETT A FIDESZ KAMPÁNYDALA.

A Radiohead frontemberétől egyéb iránt nem áll annyira messze a politizálás, dj-zett például az Occupy Londonnak és 2009-ben még személyesen is elment az ENSZ klímaügyi konferenciájára, de mostanában inkább az egyéni megnyugvásra koncentrál jógával és meditációval. "Nem vagyok már annyira állhatatlan, mint korábban, ami jó, különben kiégtem volna. De azért tudok még rémálom lenni" - nyilatkozta a lapnak.

Címkék: radiohead thom yorke
https://recorder.blog.hu/2013/01/17/thom_yorke_a_szart_is_kiperelnem_a_miniszterelnokbol_ha_a_zenenket_hasznalna
Thom Yorke: a szart is kiperelném a miniszterelnökből, ha a zenénket használná
süti beállítások módosítása