Ígéretes az új Justin Timberlake - hallgasd meg!

2013.01.14. 09:20, recordernews

justint.jpg

Soha rosszabb hétnyitást: szexi Justin beígérte, és szexi Justin beváltotta az ígéretét. Vagyis itt az új dal, amire hat évet kellett várni, hiszen a 2007-es FutureSex/LoveSounds album óta a vidám bazseválás kívül esett a fókuszán, na de most! Itt az új dal, ami mögött a produceri székben Timbaland kacsintgat, és amiben Jay-Z rappel, és egyébként egészen felvillanyozóra sikerült, mutatjuk is hamar.

HA MINDEN IGAZ, JUSTIN A MEGÚJULT MYSPACE-T IS IDÉN MUTATJA MAJD BE.

Előtte azért mondjuk el, hogy az énekes-dalszerző-színész-táncos-üzletember már a múlt hét csütörtöke óta húzza az idegeket, aztán amikor előállt egy farbával, az sem az volt, amire mindenki számított (egyelőre). Hanem egy videó, amiben a zenéhez való hozzáállását meg a hosszú türelmi időt és a tíz év-két album felállást magyarázta a következőképpen: "Nem tudom, hogy képes lennék-e fizikailag meggyötörni magam évről-évre, hogy az kielégítsen abban a formában, ahogyan most kielégít. Nem akarok semmit kiadni, amiről úgy érzem, hogy nem szeretem. Szóval ez olyasmi, hogy nem kapod meg minden nap. Várnod kell rá. És most készen állok."

Mi pedig készen állunk, hogy megmutassuk az első szikráját az új albumnak, mert igen, az is lesz, sok dalos, hosszanjátszós! A Suit & Tie egy chopped & screwed intróval kezdődik, majd egy gördülékeny dzsemként indul el másodszor is, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Úgy látszik, Timberlake marad a fekete vonulaton, és erre az égvilágon egy szavunk nem lehet, hiszen abban ő tudvalevőleg jó. Az új lemez címe The 20/20 Experience lesz, pontos megjelenési dátum nincsen, csak annyi, hogy idén jön ki.

https://recorder.blog.hu/2013/01/14/igeretes_az_uj_justin_timberlake_hallgasd_meg
Ígéretes az új Justin Timberlake - hallgasd meg!
süti beállítások módosítása