Snoop Lion: örömmel mutatnám meg a gyerekeimnek, hogyan kell füvet szívni

2013.01.05. 10:12, recordernews

snoopfuu.jpg

A Long Beach-i reppkutyából nemrég békés reggae-oroszlánná reinkarnálódó Snoop Lion (vajon mikor áll rá a szánk, hogy reflexből így emlegessük?) a GQ magazinnak nyilatkozta ezt, kendőzetlenül, magától értetődően.

SNOOP LION, GYEREKEK, CSUPA SZÍV, GYEREKEK - EZT A VIDEÓT LÁTTAD MÁR? 

"Nem arról van szó, hogy ráerőltetném a gandzsát a kölykeimre, de ha szeretnék kipróbálni, én szívesen megmutatnám nekik. De csak azért, hogy ne legyen semmi para: hogy elkerülhessék, ha valaki valami szart akarna rakni a cuccukba, vagy azt, hogy túladagoljanak" – mondta a Jamaikában állítása szerint Bob Marley szellemével is összetalálkozott énekes-rapper. Hozzáfűzte azt is, hogy amióta van családja, kevésbé erőszakosak a szövegei: "Ha a halálra fókuszálok, akkor gyorsabban megérkezik, mint eredetileg tette volna. Eggyé válsz vele. A barátaimnak is azt mondom, hogy ha arról írtok dalt, hogyan lőnek le titeket, akkor ez a szar meg is történik veletek."

A beszédes című új Snoop-album, a Reincarnated valamikor idén érkezik meg, az év elején mármint, de már csorognak róla a felvételek, a két legutóbbit, a királyost és az öngyújtóst mutatjuk is. Selecta!

https://recorder.blog.hu/2013/01/05/snoop_lion_orommel_mutatnam_meg_a_gyerekeimnek_hogyan_kell_fuvet_szivni
Snoop Lion: örömmel mutatnám meg a gyerekeimnek, hogyan kell füvet szívni
süti beállítások módosítása