Pálmafás Párizst álmodott a Moog (videoklip)

2012.11.25. 12:46, recordernews

moooog.jpg

Super 8-as kamerával, Los Angelesben forgatni, és még híres színész képességeit is igénybe venni mindehhez? Sokan örülnének, ha ennek akár csak az egyik harmada megvalósulna, de a magyar Moog zenekar rögtön az összes említett kvalitást belegyömöszölte legújabb videójába.

HOGYAN CSINÁLJA MEG ÉPPEN KARRIERJÉT A MOOG AMERIKÁBAN? ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ ITT.

Az I Wanna Take You To Paris című dalhoz készült kis etűd arról szól, hogy a srácok nagyon azt akarják képzelni, hogy a francia fővárosban mókáznak, miközben igazából Kalifornia partjainál tömik magukba a bagettet (tavasz óta ott vannak ugyanis). Saját sofőrjüket pedig az a Robert Romanus alakítja, aki többek között a Változó világ című nagysikerű 1982-es filmben is szerepelt.

Decemberben már ismét Magyarországon van az együttes, 26-án egy visszatérő koncertet is adnak a Dürer Kertben. Az énekes Tonyó szerint ez azért is lesz különleges, mert "utána egy ideig szerintem nem lépünk fel, részben azért, hogy befejezhessünk néhány számot, amiket itt kezdtünk el megcsinálni. Az új számok egyébként elég más irányvonalat képviselnek a korábbiakhoz képest: több fura szinti és kevesebb gitár lesz bennük."

Címkék: the moog
https://recorder.blog.hu/2012/11/25/palmafas_parizst_almodott_a_moog_videoklip
Pálmafás Párizst álmodott a Moog (videoklip)
süti beállítások módosítása