Lady Gaga ♥ Terry Richardson ♥ trap?

2012.11.16. 11:16, recordernews

terrylady.jpg

15 másodperc. Ilyen hosszú a videó, amiből csak annyi derül ki, hogy Mother Monster készül valamire, mondjuk egy videoklipre, és nem is akárkivel, hanem Terry Richardsonnal. Viszont ez a 15 másodperc sem akármilyen.

GAGA ÉS TERRY NEMRÉG MÉG DONATELLA VERSACE LAKÁSÁN KVATERKÁZTAK (18+)

A szicíliai felmenőkkel büszkélkedő popsztár a rövid snittben nem hord többet fehérneműnél, így kúszik a talajon, majd egy kád vízben pucsítva seggrepacsit kap latinos lánykáktól, végül tükör előtt vonaglik, bár itt a résbevágó bugyi fölé már blúzocska is kerül (a formás hátsó azért, biztos ami biztos, nem marad fedve). Legalább ennyire érdekes a zene is, ami csattog a házipornós hangulatú videó alatt, az ugyanis egy minimalista trap, amit valószínűleg a Born This Way albumon is dolgozó DJ White Shadow követhetett el, hiszen egy kissé másféleképpen kevert verziót egy hónapja már felküldött a SoundCloudra:

Na de most már tényleg jöjjön a videó (vagy egy közelgő videoklip előzetese), benne az új hangvételű, 30 milliós Twitter-táborral és rahedli pénzével (viccből?) hencegő Lady Gagával:

Frissítés: időközben még egy videóval gyarapodtunk a témában.

https://recorder.blog.hu/2012/11/16/lady_gaga_terry_richardson_teaser
Lady Gaga ♥ Terry Richardson ♥ trap?
süti beállítások módosítása