Új videó a Radiohead hatodik tagjától

2012.10.20. 15:59, recordernews

utraista.jpg

Nigel Godrich a Radioheaddel alapozta meg a hírnevét: az 1995-es The Bends című nagylemeztől kezdve hangmérnökként, a két évvel későbbi OK Computer óta pedig producerként állt a zenekar mellett, és áll ott a mai napig, hogy azóta is rendszeresen megkapja "a Radiohead hatodik tagja" címkét. Segített még olyanoknak is, mint a Travis, Beck, Paul McCartney, a Pavement, a Zero 7 vagy az Air (a lista korántsem teljes), Thom Yorke pedig bevonta őt kísérletezősebb kedvű projektjébe, az Atoms For Peace-be, ahol már zenészi képességeit is csillogtathatja.

Az agyonfoglalkoztatott Godrich-nek azonban láthatóan még így is maradt egy kis fölös ideje, mert idén májusban Ultraísta néven egy új zenei projektjével comingoutolt, amiben mellette még a Los Angeles-i dobos, Joey Waronker és a londoni énekesnő, Laura Bettinson felel a zakatoló ritmusokért és az azokra hegesztett szintikárpitokért.

THOM YORKE ÉS NIGEL GODRICH EGY SZÍNPADON - NÉZZ VIDEÓKAT RÓLUK!

Október elején jött ki a debütalbum (Ultraísta), most pedig egy videót is csaptak az Our Song című dal mellé, amiben a zenekar tagjai fénnyel rajzolnak.

https://recorder.blog.hu/2012/10/20/ultraista_our_song_video
Új videó a Radiohead hatodik tagjától
süti beállítások módosítása