Rick Ross Dávid-csillaggal promózza magát

2012.10.11. 10:32, recordernews

A tekintélyes testén tekintélyes szakáll-aranylánc kombinációt hordó, elsősorban tekintélyes pénzhegyekről reppelni szerető Rick Ross újabb húzással borzolja a kedélyeket: egy olyan mixtape-et jelentetett meg, aminek borítóján ő maga egy tekintélyes Dávid csillag közepéből emelkedik ki, a hanganyag címe pedig: The Black Bar Mitzvah (utalva a férfivá avatás zsidó rítusára). 

rickrossblack.jpg

"Rozay" nem először hívja ki maga ellen a sorsot: négy éve egy olyan fotót hoztak róla nyilvánosságra, amin még a legendás arcszőrzet nélkül, ámde hivatalos hatósági egyenruhában látható. A gengszteres típusú életvitellel kérkedő rapper eleinte tagadta a vádakat, hogy büntetésvégrehajtási tisztként dolgozott volna ("Az életem 100 százalékban igazi. Ezek az online hackerek csak rámontírozták tinédzserkori arcomat mások testére" - mondta akkor), de végül kénytelen volt beismerni, hogy igen, a kilencvenes években tényleg dolgozott ilyen munkakörben.

Az új mixtape kapcsán pedig a zenemagazinok megdöbbenésén túl már a feszkó is megjelent: a régebben P. Diddy által felkarolt, majd egy lövöldözés miatt tíz évre bebörtönzött, végül ortodox zsidónak megtért Def Jam-es hip hop előadó, Shyne a Twitteren fakadt ki: "először a zsidóságom miatt kritizálnak, most meg a kedvenc repperüknek van egy fekete bar mitzvah-ja. Na elmentek ti a ****-ba."

A vitatott mixtape – amin olyanok is vendégeskednek, mint Pharrell, Drake vagy Diddy maga  innen letölthető, de kattintás után akár itt is rögtön meghallgatható.

Sejtjük egyébként, hogy Rick Ross honnan meríthette az ötletet: a valóban zsidó felmenőkkel bíró Drake ugyanis fél éve egy videóban a saját újra-bármicváját játszotta el, és ahogy az alábbi képsorok is mutatják, az elég jól sikerült.

Címkék: rick ross
https://recorder.blog.hu/2012/10/11/rick_ross_david-csillaggal_promozza_magat
Rick Ross Dávid-csillaggal promózza magát
süti beállítások módosítása