Boys Noize kijön a sötétből (album stream)

2012.10.08. 18:49, recordernews

boysn.jpg

A német Alexander Ridhát, vagyis Boys Noize-t reszelős bulielektróiról ismerhette meg a partik népe meg az elmúlt években, többek között például az alig visszafogott remixei által, kezdve az olyan korai daraboktól, mint a Kaiser Chiefsnek készített Everyday I Love You Less and Less átirata vagy a Depeche Mode Personal Jesusának sokadik eljövetele, egészen a David Lynchnek tavalyelőtt készített elgondoláson át a Daft Punk újrakonfigurált Tron-daláig.

És ez még csak néhány találomra kihúzott szál a nagy kazalból, hiszen szólómunkái is akadtak szép számban, albumot viszont (szám szerint a másodikat) utoljára csak 2009-ben hallhattunk tőle. Tegnapig legalábbis ezt lehetett elmondani róla, hiszen ma dobbantott új anyagával, az Out Of The Blackkel, ami nem nagyon távolodik el az agyvelősavazós formulától (de hogy ez 2012-ben mennyire érvényes, azt ki-ki döntse el maga).

És hogy honnan tudjuk ezt? Onnan, hogy a Mixmag exkluzíve közzétette az albumstreamet, ami itt végighallgatható. Vigyázat, még egy Snoop Dogg közreműködés is elfért rajta!

Címkék: boys noize
https://recorder.blog.hu/2012/10/08/boys_noize_kijon_a_sotetbol_album_stream
Boys Noize kijön a sötétből (album stream)
süti beállítások módosítása