Arctic Monkeys: a fiúk a sivatagban vannak

2012.09.19. 13:28, recordernews

arcticmonkeyz.jpg

Az elmúlt napokban internetezők kisebb hada népszerűsíti Twitteren a pletykát, ami az Arctic Monkeys esetleges következő, ötödik sorlemezét illeti (lásd az #ArcticMonkeys5thAlbum hashtag alatt írt tweeteket), vagyis hogy nagyon várják azt, és talán már a küszöbön is áll a megjelenése. A pletykát a rajongók egy csoportját tömörítő ArcticMonkeysUS nevű felhasználó hintette el, aki később egy kérdésre azt reagálta: "az infó a legfelsőbb szintről jött. Nem lesznek álmatlan éjszakáim, ha nem hisztek nekem, de a szavahihetőségemre eddig nem lehetett panasz."

HALLGASD MEG ITT, HOGYAN DOLGOZTA FEL AZ ARCTIC MONKEYS PÁR CSAJ DALAIT!

A kósza találgatásokba új, sokatmondó színt vitt, hogy később megszólalt a zenekar dobosának édesanyja, Jill Helders is, aki azt írta ki a mikroblogra: "Nem tudom, mennyire segít ez tisztán látni, de a fiúk a sivatagban vannak!" Ezt egyébként nem nehéz elhinni, lévén, hogy legutóbbi nagylemezüket, a Suck It and See-t a kaliforniai Joshua Tree sivatagban rögzítették, ahogyan a 2009-es Humbug egy részét is.

Alex Turner énekes egyébként korábban az Artrockernek a folytatásról azt nyilatkozta, hogy szerinte a keményebb hangok felé fognak elhajlani, és hogy az R U Mine? című daluk ehhez jó kiindulópont lehet. Úgyhogy hallgassuk is meg:

Címkék: arctic monkeys
https://recorder.blog.hu/2012/09/19/arctic_monkeys_a_fiuk_a_sivatagban_vannak
Arctic Monkeys: a fiúk a sivatagban vannak
süti beállítások módosítása