Itt a június: tiszta erőből Park!

2012.05.31. 13:33, Recorder.hu

(X) Színpompás zenei kavalkád jellemzi a főváros legifjabb szórakozóhelye, a Budapest Park programját. Június nyitónapjait rögtön három hazai és két külföldi sztárfellépővel sorozza meg a Soroksári úti összművészeti bulihelyszín: a Faithless-ből is jól ismert Sister Bliss, a Pál Utcai Fiúk, a Supernem, az amerikai hiphop ősapja, Afrika Bambaataa és a Bikini lesz a Nagyszínpad vendége a naptári nyár első napjaiban, miközben minden készen áll a hamarosan kezdődő foci EB mérkőzéseit kellemes környezetben és társaságban nézni kívánó Park-látogatók fogadására is.

Június 1-jén, pénteken az első női DJ és kultúrforradalmár, a Faithless-alapító Sister Bliss látványos projektje indítja a júniusi koncertözönt, majd június 6-án, szerdán a PUF, azaz a Pál Utcai Fiúk foglalja el a Park Nagyszínpadát. A hajdani szigetszentmiklósi garázs-zenekarból nagykorúvá, sőt felnőtté érett formáció lendületes, pörgős, néhol lírai számaival fogja elvarázsolni hallgatóságát. Június 7-én este a Supernem hozza el a pop-tudományt. A pop-punkos alapú, lendületes, felpörgetős zenekart 2001-ben alapította három, a zenész-szakmában jól ismert muzsikus: Mózsik Imre dobos, Papp Szabolcs basszusgitáros és Pulius Tibor gitáros. A Supernem évekig változatlan felállásban töretlenül haladt előre és a hazai koncertszíntér egyik legnépszerűbb zenekara lett. 2011-ben Kubányi Bálint billentyűssel egészült ki a formáció, és egy vadonatúj lemezzel is előrukkoltak, amely a "tudományos fantasztikus pop" műfajteremtő hazai képviselőivé avatta őket, olyannyira, hogy a lemez címadó dala a Hova megy, Ki? című dalukkal a rádiós slágerlisták élvonalába kerültek. A június 8-ai péntek nagy dobása egy fantasztikus afroamerikai legenda, a hiphopkultúra és a breakbeat dj-zés egyik nagy őse, a Zulukirályként is ismert és tisztelt Afrika Bambaataa, a szeretet és a béke mozgalmárja, a hiphop keresztapja koncertje lesz. Június 9-én, szombaton a Bikini, Németh Alajos zeneszerző-basszusgitáros újkori bandája, mindannyiunk közös ismerőse lép a Park közönsége elé. A rendszerváltó forradalmi zenekarok egyik legjobbika örökké élő dalaival egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató.

A Park nem csak a zene és a képzőművészeti kiállítások, esténként pedig a fergeteges DJ-partyk terepe, hanem a sport is szerves része kínálatának. A Retro Kertben és a Soproni Dómban óriáskivetetőn nézhetjük a legjobb sporteseményeket, közben élvezhetjük a jobbnál jobb akciókat és a pörgést, ami velünk lesz egész nyáron.

www.facebook.com/parkofficial

www.budapestpark.hu

Helyszín: Budapest, IX. ker., Soroksári út 60.

Nyitva tartás: Hétfőtől szombatig 17 órától hajnali 5 óráig.

https://recorder.blog.hu/2012/05/31/itt_a_junius_tiszta_erobol_park
Itt a június: tiszta erőből Park!
süti beállítások módosítása