Animal Collective: Honeycomb/Gotham – a teljes kislemez!

2012.05.07. 07:20, -recorder-

Az áprilisi Record Store Day-kiadványok sorában a Flaming Lips sztárparádés dupla albuma, illetve az Arctic Monkeys, St. Vincent, Little Boots, Regina Spektor, a Mastodon és Feist kislemezei mellett közreadtuk az Animal Collective 45-ös fordulatszámú 12 inch-es vinyl EP-jének, a Transverse Temporal Gyrusnak a teljes 27 preces anyagát is. Az a korong még egy 2010-es produkciót dokumentált (a  New York-i Guggenheim Museumban a vizuálművész Danny Perezzel közösen tartott performance-t), alig két héttel a megjelenése után viszont már teljes értékű 2012-es felvételeket is tudunk mutatni a baltimore-i együttestől, mely tavaly óta ismét kvartett felállásban dolgozik: Panda Bear (Noah Lennox), Avey Tare (David Portner) és Geologist (Brian Weitz) mellé négy év kihagyás után visszatért Deakin (Josh Dibb), és a nélküle rögzített 2009-es Merriweather Post Pavilion sikeralbum folytatását már ismét négyen készítik. Az év elején kezdett stúdiófelvételek első gyümölcse a június 25-én megjelenő Honeycomb/Gotham kislemez, melynek már most meghallgatható mindkét száma itt a Recorderen. Két viszonylag könnyen emészhető, játékosan experimentalista popdalról van szó, amit az idei Balaton Sound fesztivál zárónapján, július 15-én élőben is érdemes lesz majd hallani – és látni is.

 

http://myanimalhome.net
http://animalcollective.org

összeállította: Déri Zsolt

FRISSÍTÉS: cikkünk publikálása után egy nappal érkezett a Honeycomb című dalhoz egy – nem hivatalos – klip, melyet egy 23 éves londoni videoművész, Niall Trask készített!

FRISSÍTÉS 2: a hét legvégére megérkezett a szeptember 3-án megjelenő új Animal Collective-albumhoz, a Centipede Hz-hez egy beharangozó kisfilm, május 14-én hétfőn pedig a lemez részletes dallistája is!

Animal Collective:
Centipede Hz (2012)

1. Moonjock
2. Today's Supernatural
3. Rosie Oh
4. Applesauce
5. Wide Eyed
6. Father Time
7. New Town Burnout
8. Monkey Riches
9. Mercury Man
10. Pulleys
11. Amanita

FRISSÍTÉS 3: június 20-án megérkezett az album borítóképe is!

animalcollective-hz.jpg.

Címkék: animal collective
https://recorder.blog.hu/2012/05/07/animal_collective_honeycomb_gotham_a_teljes_kislemez
Animal Collective: Honeycomb/Gotham – a teljes kislemez!
süti beállítások módosítása