Skylar Grey: The Buried Sessions – a teljes EP!

2012.01.06. 14:00, -recorder-

A 2011-es év első kétharmadában úgy tűnt, Skylar Grey (született: Holly Brook Hafferman, 1986) lesz a következő nagy női befutó: a Love The Way You Lie című Eminem/Rihanna-sláger társszerzőjeként kapott Grammy-jelölés, közreműködés a Dr.Dre/Eminem-féle I Need A Doctorban (és annak videójában), a Dance Without You és Invisible című saját kislemezdalok (és azok klipjei), David Lynch- és TV On The Radio-remixek, Marilyn Manson-kollaboráció, találkozás a dalai lámával... Ám az Invinsible című első Skylar Grey-album megjelenési dátuma egyre csak csúszott, és őszre már az Interscope kiadó egy másik 1986-os születésű amerikai dalszerző-énekesnője, a rímelő művésznevű Lana Del Rey (szül: Elizabeth Grant) lett a Következő Nagy Dolog. Az Invinsible albumnak azóta sincs fix megjelenési dátuma, és a várakozást csupán a 2012. január 17-én piacra kerülő The Buried Sessions Of Skylar Grey című háromszámos iTunes-EP tölti ki – ezen a kiadványon Skylar a már említett Love The Way You Lie eredeti 2010-es zongorás demója mellett közreadja saját stúdióverzióját két további hiphop/R&B slágerből is, amelyekhez ő írta és énekelte fel a refrént (Diddy–Dirty Money: Coming Home, Lupe Fiasco: Words I Never Said). Az EP-nek a tegnapi napon már a borítóképe is megérkezett, úgyhogy azt is meg tudjuk mutatni az itt meghallgatható háromszámos zeneanyag mellett.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Love The Way You Lie, Pt II

Coming Home, Pt II

Words


emlékeztetőül itt vannak a Skylar által írt refréneket tartalmazó slágerverziók:

Eminem feat. Rihanna: Love The Way You Lie (2010)

Diddy – Dirty Money feat. Skylar Grey: Coming Home (2010)

Lupe Fiasco feat. Skylar Grey: Words I Never Said (2011)


ráadásként itt a dalszerző-énekesnő előző EP-je, a még Holly Brook néven magánkiadásban megjelentetett O'Dark:Thirty EP 2010 júniusából:

.


további ráadásként pedig itt van két mix abból a Room For Happiness című dalból, melyet Skylar egy amerikai DJ-producer, Kaskade (szül: Ryan Raddon, 1971) októberben megjelent Fire & Ice albumára énekelt fel:

Kaskade feat. Skylar Grey: Room For Happiness (Fire Mix)

Kaskade Feat. Skylar Grey: Room For Happiness (Ice Mix)


 

http://www.skylargreymusic.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2012/01/06/skylar_grey_the_buried_sessions_a_teljes_ep
Skylar Grey: The Buried Sessions – a teljes EP!
süti beállítások módosítása