Fever Ray: The Wolf (mp3)

2011.03.08. 23:56, -recorder-

Nőnapi összeállításunk nem érhetett véget éjfél előtt, sőt kifejezetten éjfélre tartogattunk egy csemegét! A Recorder egyik kedvenc női előadója és interjúalanya, Karin Dreijer Andersson, a svéd Knife testvérduó nővér tagja a Fever Ray electro-goth szólóprojekt 2009-as címnélküli bemutatkozó albuma és 2010-es Mercy Street kislemeze után 2011-ben is előállt új felvétellel: betétdalt írt a Tizenhárom és az első Alkonyat film rendezőnőjének, Catherine Hardwicke-nak a Piroska és a farkas adaptációjához, az Amanda Seyfried főszereplésével forgatott Red Riding Hoodhoz (mely a magyar mozikba április végén kerül A lány és a farkas címmel). A kellően borzongató hangzású The Wolf című szerzemény a mai napon jelent meg – itt nálunk rögtön meg is hallgatható és le is tölthető!

Az új Fever Ray-dal egy részlete már a film novemberi mozielőzetesében is felhangzott, de most itt a teljes szám, melyet Karin ezúttal nem egyedül, hanem kísérőzenekara (Christoffer Berg, Van Rivers, The Subliminal Kid és Liliana Zavala) társaságában írt:

a dal innen tölthető le mp3 formátumban:
http://soundcloud.com/n66xxx/fevwolf/download

ez itt a film már említett novemberi előzetese:

ez ugyanaz, csak magyar szinkronnal:

ez pedig a jóval hosszabb januári előzetes, mely alatt már nem Fever Ray, hanem egy oda nem illő 2005-ös Nine Inch Nails-szám szól, ami magába a filmbe nem is került be:

http://feverray.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/03/08/fever_ray_the_wolf_mp3
Fever Ray: The Wolf (mp3)
süti beállítások módosítása