Hercules And Love Affair + The Go! Team

2011.01.19. 16:41, -recorder-

Arena, Bécs, 2011. január 22.
 
Az osztrák FM4 rádió minden januárban a bécsi Arenában ünnepli születésnapját, amihez nemcsak az épületkomplexum fűtött belső tereit, de bizony a szabadtéri színpadot is igénybe veszi. A rádiósoknak néha sikerül egész nagy neveket is elhívniuk a rendhagyó téli bulijukra: 2007-ben például a Pulp-énekes Jarvis Cocker és az épp csúcson lévő Fratellis, 2009-ben pedig a Franz Ferdinand volt a sztárvendég. A Two Door Cinema Club tinédzsereinek tavalyi látogatása után most 2011-ben újra híresebb előadók érkeznek születésnapi partira. (A mai hírek szerint a rendezvény már teltházas, de aki szombaton amúgy is Bécsben jár, próbálkozzon a helyszínen!)

A közönség megtáncoltatásáról és felmelegítéséről este 9-től a brit Go! Team bulizenekar és tűzrőlpattant kis fekete frontleánya, Ninja (született: Nkechi Ka Egenamb), majd fél 11-től az igencsak változatos nemi identitású tagokból álló New York-i house kollektíva, a Hercules And Love Affair gondoskodik (sajnos Antony nélkül), és a szabadtéri koncertek különlegességét csak fokozza, hogy mindkét társulat megjelenés előtt álló – január legvégén megjelenő – új anyagot mutat be (az előbbi a Rolling Blackouts, az utóbbi a Blue Songs albumot). A szerénytelen The Greatest Birthday Party On Earth cím alatt futó rendezvény 18 órakor kezdődik, és bőven találhatunk csemegét a többi fellépő sorában is (Crystal Fighters, Chikinki, Fotos, Bilderbuch, Effi, I Am Cereals, Beat!Beat!Beat!).
 
Jegyár: 20 euro (minden jegy elkelt)
 
http://fm4.orf.at/stories/1670599/

a Go! Team a Rolling Blackouts album beharangozó dalával, a T.O.R.N.A.D.O.-val:

 
a Recorderen már bemutatott My House című új Hercules And Love Affair-kislemezdal klipje a Music Television kilencvenes évekbeli partiműsorainak hangulatában:

 

https://recorder.blog.hu/2011/01/19/hercules_and_love_affair_the_go_team
Hercules And Love Affair + The Go! Team
süti beállítások módosítása