Újabb meztelen Flaming Lips-klip

2010.09.25. 13:58, -recorder-

Az extravagáns oklahomai zenekar legújabb videójában a főszereplő lány csupán egy szemfedőt visel.
 
A Flaming Lipstől már megszokhattuk, hogy nem tartozik a szokványos zenekarok közé: a koncerteken a tagok mindig egy hatalmas vaginából lépnek színpadra, Wayne Coyne frontember hatalmas átlátszó gömbben görög a közönség felett, lézert sugárzó óriáskezeket növeszt – hogy csak néhányat említsünk a szokványosnak nehezen nevezhető látványelemekből. Egy ilyen zenekarnál természetesen a videoklip műfaja olyan ziccer, amit lehetetlen kihagyni, és a sok őrült ötletet követően valamiért az utóbbi időben a nudizmus vette át a főszerepet Coyne-ék kisfilmjeiben.
 
Nemrég a Watching The Planets klipjében láthattunk rengeteg pucér biciklistát (akik egy tömegjelenetben magát Wayne Coyne-n is anyaszült meztelenre vetkőztették), a szintén a tavalyi Embryonic albumról kimásolt See The Leaveshez készült videóban viszont csak egyetlen szereplő látható, egy fiatal nő, és persze ő is végig ruhátlanul (hacsak a szeme elé kötött kendőt nem nevezzük öltözéknek). Az ifjú hölgy – aki az I Can Be A Frog klipjében még bikiniben volt látható, majd a Powerless és The Sparrow Looks Up At The Machine című videókat is bugyiban és fedett mellel, de már szemkendőben csinálta végig – különféle helyeken téblábol, a melle nem túl meggyőzően van kitakarva, az ágyéka előtt pedig egy odarajzolt sárga paca látható, amiből néha egy-egy kisebb adagot a levegőbe szór.
 
Coyne valamiért a nudista fázisát éli át: a nyár folyamán nem egyszer közölt a Twitteren képeket félmeztelen feleségéről.


a See The Leaves videója:

a 2009-es Watching The Planets klip:

https://recorder.blog.hu/2010/09/25/ujabb_meztelen_flaming_lips_klip
Újabb meztelen Flaming Lips-klip
süti beállítások módosítása